E-MAIL ons

dan nemen wij zsm
contact met u op:
Stuur een e-mail naar o27

of bel naar:

+31 (0)20 77 28 660


LockerConcept™ op Twitter:


Huur lockers van o27

Lockers / Kluisjes van LockerVerhuur.eu™

Wij beseffen ons dat er verschillende redenen zijn om lockers aan te willen bieden.

Denkt u aan gelegenheid bieden tot het veilig bewaren van portemonnee en ander kleingoed, het opladen van telefoons / notebooks, of dienen enkele mensen hun jas en/of tas te kunnen opbergen?

Nu ook speciale paraplu lockers om bijvoorbeeld in een museum paraplu's zonder het risico van kwijtraken / diefstal te kunnen bewaren!

De keus is aan u. Wij beschikken over grote, normale en mini lockers, voor ieder doel een oplossing.

Een deel van de lockers is gemaakt van ABS, een sterk soort plastic/kunststof dat meerdere voordelen heeft. Het weegt relatief weinig, het roest niet, en is makkelijk op en af te bouwen.

Dat betekent voor u dat de kasten binnen en buiten kunnen staan, snel zijn geplaatst (en weer verwijderd) en tegen een daardoor scherpe prijs!

 

De locker modellen:

Tweevaks locker
per vak:
89 x 28 x 41 cm (H x B x D)
Vijfvaks locker
per vak:
34 x 28 x 41 cm (H x B x D)
MINI locker
per vak:
15 x 12 x 21 cm (H x B x D)
K2 locker
K5 locker
K8 locker

 

Om het assortiment compleet te maken, bevat ons assortiment ook garderobe kapstokken en kunnen wij desgewenst ook garderobebanken en andere gerelateerde producten bieden. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

 

Interesse?


Indien u de mogelijkheden wilt verkennen, en/of een vrijblijvende prijsopgave wenst, kunt u een e-mail sturen of bellen naar +31 (0)20 77 28 660.

 

 

<< Terug naar de startpagina