E-MAIL ons

dan nemen wij zsm
contact met u op:
Stuur een e-mail naar o27

of bel naar:

+31 (0)20 77 28 660


LockerConcept™ op Twitter:


Garderobe lockers van o27

De huur mogelijkheden

De exploitatie van de verhuurde kasten kunt u natuurlijk naar eigen wens invullen. Om u hierbij van dienst te zijn, bieden wij enkele mogelijkheden:

1) U huurt lockers

U draagt zelf zorg voor de exploitatie. Natuurlijk verzorgen wij plaatsing en verwijdering voor u.

Het huurtarief bestaat alleen uit de huur zelf, en de plaatsing en verwijdering van de lockers.

2) U huurt lockers in combinatie met exploitatie

In overleg met u verzorgen wij de exploitatie van de lockers. Indien de gebruiker betaalt voor gebruik van de locker, incasseren wij de huurbijdrage van de gebruiker. Benodigd personeel wordt door ons voorzien.

Het huurtarief wordt opgebouwd uit basis kosten en eventueel te verwachten inkomsten.


Op een doorsnee evenement betaalt een gebruiker 2 tot 5 euro bijdrage voor het gebruik van de locker, eventueel in combinatie met een sleutel borg. Om deze exploitatie soepel te laten verlopen is ervaren personeel gewenst. Vaak komen en gaan de bezoekers in relatief korte tijd, de sleutel uitgifte en terugname moet dus soepel verlopen.


Aanvullend assortiment

In aanvulling op de garderobe lockers, verhuren wij ook ander meubilair, waaronder (sta- en klap-) tafels en stoelen, garderobebanken en dergelijke.

Heeft u daarom meerdere zaken nodig, en liefst via één betrouwbare leverancier, dan informeren wij u graag nader.

 

Borg

In alle gevallen wordt, net als bij het huren van een auto, een borg ten behoeve van zoekgeraakte sleutels en andere schade in rekening gebracht.

 

Interesse?


Indien u de mogelijkheden wilt verkennen, en/of een vrijblijvende prijsopgave wenst, kunt u een e-mail sturen of bellen naar +31 (0)20 77 28 660.

 

<< Terug naar de startpagina